Back to Top
 • En Reise Gjennom Gaularfjellets Hjerte

  Å dra på motorsykkelreise gjennom Nasjonal Turistvei Gaularfjellet er som å tråkke inn i et maleri av majestetisk natur, der skarp fjelluft, frodige daler og gnistrende fjorder blir kulisser for et uovertruffent eventyr på to hjul. Denne oppdagelsesferden tar oss fra Bestrand til Sande, gjennom steder som Balestrand, Utsikten, Tornesstølen, Likholefossen, Moskog, Hestad, og Sande, og lar oss oppleve Gaularfjellets unike skjønnhet fra alle vinkler.

 • Hardangervidda
  Hardangervidda

  Hardangervidda på Motorsykkel – Frihetens Rike

  Motorsykkelen vibrerer under deg, og den klare luften av fjell og frihet omgir deg mens du starter reisen langs Nasjonal Turistvei Hardangervidda. Denne fantastiske veistrekningen tar deg gjennom det bortimot urørte landskapet på Hardangervidda, og fra Eidfjord til Haugastøl blir denne motorsykkelturen en episk reise gjennom Norges høyfjellsplatå og majestetiske fjelllandskap.

 • Strynefjellsvegen på Motorsykkel – Reisen Gjennom Tid og Natur

  Motorsykkelen ruller stille på den brosteinsbelagte veien, og du kjenner den kjølige brisen fra fjellene mens du starter reisen langs Den gamle Strynefjellsvegen. Dette er ikke bare en vei; det er en reise gjennom tidløs natur, majestetiske fjell og historiske steder som har bevart sitt særpreg gjennom generasjoner. Fra Grotli til Øvstefoss blir denne motorsykkelturen ikke bare en kjøretur, men en poetisk utforskning av en av Norges mest sjarmerende og velbevarte veistrekninger.

25% Kjøreutstyr
Oslo, Oslo
90760897
25% Kjøreutstyr
NOK 1.990,00 NOK 1.490,00
172
https://mc-plassen.net/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/68/federation-of-european-motorcyclists-associations_1701633610.jpeg

Federation of European Motorcyclists’ Associations

47 Avenue des Arts - Kunstlaan, Brussels-Capital, Brussels 1000, Brussels-Capital, Belgia
|

Virksomhet detaljer

FEMA representerer europeiske motorsyklister.

FEMA representerer europeiske motorsyklister. FEMAs formål er å fremme, beskytte og bevare motorsykkelkjøring. FEMAs oppgave er å fremme rytteres interesser og forsvare rytteres rettigheter i hele Europa og globalt. FEMA er registrert i EU Transparency Register for lobbyister under nummer 43691777818-34. FEMAs sekretariat er basert i Brussel, i hjertet av EU-institusjonene. Våre ansatte jobber på heltid for å sørge for at rytternes interesser blir ivaretatt.
Type:
Tjenesteleverandør
Etableringsår:
1988
Nøkkelord:

Krev oppføringen på virksomhet

Gjør krav på oppføring. Det er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på.

Krev oppføringen på virksomhet
47 Avenue des Arts - Kunstlaan, Brussels-Capital, Brussels 1000, Brussels-Capital, Belgia
Innholdsansvarlig
Åpningstider
Alltid åpen