Back to Top
 
 
 

Informasjon

Da Bike fikk norsk utgave i 1995 kunne mc-folket glede seg over et blad som var profft, småfrekt og absolutt i tråd med tiden. Det har rent en del vann i havet siden den gang, men  når vi nå kan presentere Bike powered by Motorrad er det samme mann som i sin tid startet Bike i Norge i 1995 som står bak: Gerry Nordström. 

Han har lang fartstid i bransjen, har vært involvert i mc-blader helt siden 1983 og var blant annet med å starte opp svenske Bike  i 1987. I 2006 ble Bike solgt og Gerry startet den svenske utgaven av legendariske das Motorrad – et blad som er kjent for gjennomført faglig dyktighet og seriøsitet.

I februar 2019 kjøpte Gerry tilbake Bike og bestemte seg for å slå sammen Bike og det svenske Motorrad til ett blad: Bike powered by Motorrad.

Det nye bladet kombinerer det beste fra begge og du kan glede deg over en layout og presentasjon som beholder Bikes ungdommelighet og spenst, men samtidig kan du dra nytte av das Motorrads enorme kompetanse i form av sammenlikningstester, langtester, dekktester, produkttester osv. Vi kommer også til å by på lokalt stoff, touring, presentasjoner, arrangementer og bransjestoff – blant mye annet. Målsettingen vårt er å lage det beste, mest informative og faglig sterke bladet – store ord, men med de ressursene som er tilgjengelig er det en oppgave vi går til med glede og forventning.

Vi kommer også til å fortsette arbeidet vi har påbegynt med å utvikle nettsiden – Bike har alltid vært i forkant når det gjelder nettet og vi arbeider for å bygge opp igjen den posisjonen både når det gjelder nettet, nyhetsbrev og sosiale media. Du forstår sikkert at det vil ta litt tid å nå alle målene, men vi er godt i gang og gleder oss til fortsettelsen.

Bike powered by Motorrad | Europas største motorsykkelblad
Visninger: 920   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 1   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...