Back to Top
 
 
 

Informasjon

Boonstra Parts, en del av selskapet Boonstra Motoren Ureterp fra Nederland. Teamet vårt består av en gruppe eksperter og entusiaster som deler en lidenskap: motorsykler.

Det hele begynner i vår demonteringsavdeling, det er der vi demonterer motorsyklene og skiller de brukbare delene som senere blir ført til fotograferingsområdet. Der blir de spilt inn, merket og klassifisert. Til slutt blir delene tatt med til vårt lager hvor vi har mer enn 250 000 brukte reservedeler, klare til å bli sendt over hele verden.

Alt du kan se på nettstedet vårt er den nåværende lagerbeholdningen vi har på lageret. Hvert stykke er unikt, og sortimentet endres daglig. Våre bilder viser det virkelige produktet du skal motta, derav vår policy "det du ser er det du mottar".

Hos Boonstra Parts gleder vi oss til å høre fra deg, det er derfor våre kunder alltid er velkomne til å besøke oss på våre fasiliteter. Og husk at hvis du har spørsmål eller bekymringer, er teamet vårt alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med glede.

Nye og brukte motorsykkel deler
Visninger: 545   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 2   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
Boonstra Motorcycle Parts
Weibuorren 114
9247 BD Ureterp
Nederland

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: