Back to Top
 
 
 

Informasjon

Dainese er opptatt av å produsere de mest effektive sikkerhetsløsningene på alle arenaer der idrettsutøvere kontinuerlig presser menneskekroppen og sinnet til å overgå sine tidligere prestasjoner. Fra vår motorsykkel racing opprinnelse til alpint, terrengsykling, konkurrerende seiling og verdensrommet.

Våre siste prestasjoner i en innovasjonshistorie inkluderer verdens første kollisjonspute og jakkesystemer med ultrarapidutplassering for motorsykkelracing og veibruk som ikke krever noen kjøretøymonterte sensorer, den første ytelsesdrakten for seilbåtracing som kombinerer flotasjon beskyttelses- og kommunikasjonsfunksjoner i en enkelt løsning, og en tyngdekraftsimuleringsdrakt for den internasjonale romstasjonen.

Som alle våre nyvinninger, er de utviklet i nært samarbeid med sine banebrytende brukere, designet rundt deres behov for å støtte deres prestasjoner fullt ut. Eller - for å si det på en annen måte - de er inspirert av mennesker.

Mennesker som inkluderer legendariske flere verdensmesterskapsvinnere Valentino Rossi og Giacomo Agostini, America's Cup-mestere Emirates Team New Zealand, astronauter Andreas Mogensen og Thomas Pesquet ... og alle våre ryttere og idrettsutøvere over hele verden!

Visninger: 663   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 0   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
Dainese S.p.A Via Louvigny, 35
36064 Colceresa (VI)
Italia

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: