Back to Top
 
 
 

Informasjon

Davida - Luksus motorsykkelhjelmer med åpent ansikt av høyeste kvalitet.


Hos Davida har vi definert kvalitet på vår egen måte i mer enn tretti år. Det har vært en ekte og nådeløs jakt belønnet av et verdensomspennende rykte for de stilleste, mest komfortable og vellagde motorsykkelhjelmene som er tilgjengelig.

Resultatene er noen ekte klassikere, (et must for enhver langdistansetur) estetisk svært tiltalende, vakkert satt sammen og svært effektive i sin primære funksjon som beskyttelse.

Filosofien vår hos Davida stammer fra mange år med sykling. Vi har alltid forstått, av erfaring, viktigheten av et godt sett når du er på veien. Enten du er dristig i byen eller holder deg komfortabel på utfordrende turer, bør visse ting ikke gå på kompromiss.

Det er derfor våre åpne ansiktshjelmer alltid har brukt skinnfôr av høyeste kvalitet og hvorfor vi har investert så mye tid på å utvikle design som sikrer god passform. Modellert rundt størrelsen og formen på hodet, er den totale størrelsen på hjelmen proporsjonal med hodestørrelsen - et mindre skall for mindre hoder og omvendt.

Disse hjelmene har alltid sett "riktige ut". ja, de er stemningsfulle av fortiden, men de er friske også. Når det gjelder den avgjørende funksjonen til en hjelmsikkerhet, har Davida tilfredsstilt mange av verdens strengeste standarder, og oppnådd ECE-R2205-sertifisering, ACU Gold i Storbritannia samt sertifiseringer for USA, Skandinavia og Japan.

Vi har også valgt ut en samling av de beste brillene som er tilgjengelige fra hele verden, som alle har blitt testet av oss for å sikre at de passer godt og fungerer effektivt med hjelmene våre.

Tidene har endret seg og selskapet er i stadig utvikling, men hjelmene våre ser ut til å se riktig ut uansett tiår.

Visninger: 836   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 0   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
4-6 Pilgrim Street,
Birkenhead,
Wirral.
CH41 5EJ.
United Kingdom

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: