Back to Top
 
 
 

Informasjon

Energica Motor Company S.p.A. er den første italienske produsenten av supersport-elektriske motorsykler.

Energica elektriske motorsykler er det ypperste uttrykket av italiensk luksus, mesterlig produsert i den italienske Motor Valley i Modena, Italia.

Hver Energica-motorsykkel er unik i sin klasse for tekniske løsninger og innovasjoner som brukes som gjør den til en juvel av teknologi.

Energica Motor Company, med hovedkontor i historiske Modena, Italia, er det bærekraftige datterselskapet til CRP Group - en pioner innen en verden av internasjonal motorsport og et knutepunkt for fremragende teknologier.

Energica har samlet de lyseste sinnene i Formel 1-racing, og bare høyt kvalifiserte arbeidere monterer Energica-motorsyklene. Hver og en gjennomgår utallige kvalitetskontroll og ytelsestester, og sikrer at hver ego er perfekt.

Energica drar fordel på utallige og umulige måter av det nære forholdet og konsultasjonen med morselskapet CRP Group - som holder Energica i forkant av topp moderne teknologi og klar for fremtidig teknologiinnovasjon.

CRP har levert verdens mest høye ytelsesbilbyggere med prosjektering, hurtig prototyping og avanserte materialer for å bygge verdens raskeste og mest teknisk avanserte biler i over 45 år.

Det hele startet etter andre verdenskrig Italia da Roberto Cevolinis far, Salvatore, markerte seg ved å hjelpe til med å gjenoppbygge hjemlandet. Roberto Cevolini lærte av sin far og i 1970 startet Roberto Cevolini & C. snc. Selskapets fokus var på produksjon av ledende komponenter for Formel 1-racing.

I 1996, med eplet ikke falt langt fra treet, dannet Robertos sønn Franco, som hadde en grad i materialteknikk, CRP Technology - en FoU-avdeling av Roberto Cevolini & Co. Selskapet utviklet proprietær kunnskap innen investeringsstøping og begynte deretter å utvikle 3D-trykkprosesser, oppfinne Windform-materialet som revolusjonerte 3D-utskriftsverdenen.

I 2003 fusjonerte Roberto Cevolini srl med CRP Technology for å danne et av de største selskapene innen avansert bilindustri. Racing-operasjoner kom under sin egen divisjon da etterspørselen og virksomheten fortsatte å vokse, noe som førte til dannelsen av CRP Racing i 2006.

Da europeisk racinghastighet ikke var nok, ble CRP USA dannet i 2008, og dykket hodet først inn i hjertet av aksjekjøring. I dag har selskapet vokst til tre selskaper - CRP Meccanica, CRP Technology og CRP Service.

Alle tre samarbeider som et team for å samarbeide med Energica Motor Company og CRP USA, og danner et av verdens ledende, ytelsesfulle bilkonsern.

Gjennom denne synergien ble ideen til den neste store tingen innen høyteknologi og hastighet født - Energica: verdens første italienske raceroppdratte el-motorsykkel.

Visninger: 800   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 1   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
Via Cesare Della Chiesa 150Modena 41126, IT

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: