Back to Top
 
 
 

Informasjon

Norges største database for brukte bildeler - finndel.no. Søk etter brukte deler fra personbil, lastebil, mc og andre kjøretøy.

Norges største database for brukte bildeler

Bil-Demontørenes Dataring er en forening bestående av 41 firmaer som driver med bilopphugging og salg av brukte bildeler.

Biler som kommer inn til demontering blir registrert i et datasystem, delene som blir demontert fra disse bilene blir deretter registret i datasystemet før de legges på delelageret. Delelagrene til samtlige firmaene blir samlet i et hovedregister, og bilene/delene blir deretter presentert på disse websidene. På finndel.no kan man deretter søke etter deler fra bilene som er registrert.

Det ligger rett over en million brukte deler i databasen til denne websiden. Her finner du deler til de aller fleste bilmerkene og modellene som er registrert i landet, de fleste av dem er merket med pris, bilder og originale delenummer, klare for sending over hele landet.

Finndel
Visninger: 946   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 0   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
Hegsbroveien 46
3403 Lier

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: