Back to Top
 
 
 

Informasjon

Opprinnelse og utvikling
Helt i begynnelsen, i de vanskelige årene med gjenoppbygging etter andre verdenskrig, anerkjente Edgar Held behovet for å beskytte folks hender mot skader på jobb og i kulden når som helst på året. Helt fra starten av måtte den beskyttende andrehuden være så hyggelig og samtidig så robust som mulig. Naturlige og motstandsdyktige lær har alltid vært det beste valget for dette formålet, kombinert med den høye etterspørselen etter perfekt kvalitetsutførelse, har Held-hansker alltid gitt kundene maksimal komfort og fordeler.

Den økende velstanden på 60-tallet som økte motekjennskapen vekket også et ønske om å skape nye prosesser og teknikker innen Held Company fra en veldig tidlig fase. Takket være det økende mangfoldet av materialer ble nye hanskemodeller utviklet for å svare på samfunnets endrede behov. Motoriseringen og mobiliteten til befolkningen generelt på 70-tallet fører til at Held utviklet de første motorsykkelhanskene. I det videre tidsrom resulterte samarbeidet med anerkjente motorsykkelløpere i de første høyytelsesmodellene for motorsykkelracing, hvis kvalitet gjenspeiles i de mange stilene som er utviklet.

Produkter med det høyeste ytelsesnivået var da som nå en del av vårt DNA, og vi får æren av de mange prisene og toppkarakterene i mange tester vi har oppnådd gjennom flere tiår. Vår høye beredskap for innovasjon og kontinuerlig forbedring sammen med fleksibiliteten og lidenskapen til en familiebedrift i sin tredje generasjon skaper forutsetningene for dette. Solidariteten og lojaliteten til mer enn 150 ansatte og langsiktig samarbeid med mer enn 3000 forhandlere i Europa fullfører pilarene for suksess.

Den videre utviklingen fra å være en motorsykkelhanskeprodusent til et fullsortiment leverandør for motorsykkelklær er den logiske konsekvensen. Med hanskene fra vår egen produksjon selger vi sannsynligvis de beste produktene i deres klasse globalt.

 

Oppdrag
"I dag jobber vi innen motorsykkelklærsegmentet og er opptatt av å produsere langsiktige kvalitetsprodukter på høyeste nivå. Med produktene våre streber vi etter å forbedre forholdene for motorsyklister i hverdagens motorsykkel og fritid, og støtter moroa med motorsykling, men alltid med det mål å tilby størst mulig fysisk beskyttelse.
Vi er mye involvert i motorsykkelracing nettopp fordi vi i samarbeid med syklistene våre er i stand til å integrere viktige funn i utviklingen av samlingen på grunn av ekstreme belastninger og størst mulig etterspørsel etter materialer og utførelse. For dette formålet leter vi også etter strategisk samarbeid med materialprodusenter eller leverandører av produkter med samme kvalitetsstandarder og etos, som representerer et fornuftig tillegg til Held-serien. På denne måten ønsker vi å garantere motorsyklister og våre handelspartnere over hele verden best mulig forsyning med motorsykkelutstyr fra en enkelt kilde. "

Virksomhetsstrategi
Vi sender deg gjerne forretningsstrategi og den integrerte styringsmanualen på forespørsel.

Visninger: 754   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 0   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
Tyskland

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: