Back to Top
 
 
 

Informasjon

Moss MC-Klubb ble startet på Skihytta 26. mai 1972 etter innsats av Kjell Lien og brødrene Gran. Den første tiden hadde klubben møter på Golden House, og deretter i Gimlekjeller'n. I 1973 ble vi med i Norsk Motorcykkel Union (NMCU). Vi er altså en av de eldste klubbene i NMCU og vi har fostra flere medlemmer til NMCU's sentralstyre gjennom årene.

Klubben har pr. januar 2008 ca. 60 medlemmer. Klubbhuset vårt, "Kåken", ligger ved riksvei 120 ved avkjøringa til Skihytta, ca. 2 km fra Mosseporten. Vi har verksted på 80 m². Det meste av verktøyet er tilgjengelig, samt løftebukker og et lakkeringsrom. Selve klubblokalet er fysisk adskilt fra verkstedet og har bl.a. kiosk, kjøkken, toaletter og kontor. Vi har godt utvalg av nye og gamle MC-blader og håndbøker. Vi disponerer ca. 20 mål rundt lokalet som benyttes til trialkjøring og camping. Plassen har meget gode parkeringsmuligheter.

Flesteparten av klubbens medlemmer er vanlige gatemotorsyklister. Flere av medlemmene er meget aktive i touring- og treffsammenheng hele året og over hele Europa. Vi har faste klubbkvelder hver torsdag med varierende program hele året.

Torsdager er fast klubbkveld hele året. I sesongen er det ofte folk på "Kåken" hele uka, både kvelder og helger.

Moss mc-klubb
Visninger: 830   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 4   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
Moss MC klubb
Vålerveien
1599 Moss

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: