Back to Top
 
 
 

Informasjon

RK tannhjul produseres med den nyeste bransjeledende japanske teknologien. RK Sprockets brukes av verdensledende motorsykkelprodusenter og løpsteam. RK har et utvalg av både stål- og lette legeringshjul.

Informasjon om tannhjul
Fremre tannhjul av stål
Avansert varmebehandling
Fremre tannhjul produsert med SCM-415 Alloy Steel
Presisjonsbearbeiding for forbedret kraftlevering og effektivitet
Skudd skratt herdet overflate
Spesiell karburiserende varmebehandling for herdede tenner og maksimal holdbarhet


Bakre tannhjul i stål
Avansert varmebehandling
Bakre tannhjul produsert med S45C karbonstål
Presisjonsbearbeiding for forbedret kraftlevering og effektivitet
Skudd skratt herdet overflate
Høyfrekvent induksjonsvarmebehandling for herdede tenner og maksimal holdbarhet


Legering tannhjul
Lett design for bedre ytelse
Laget av 7075 – T6, europeiske flyaluminium
Hard anodisert finish i lagfarger
Selvrensende gjørmespor
CNC maskinert


Når du velger et nytt tannhjul til motorsykkelen din:
Forsikre deg om at du bare monter tannhjul med design og antall tenner som er kompatible med din motorsykkelmodell. Feil montering kan forårsake skade på tannhjulet og / eller motorsykkelen, eller føre til en alvorlig ulykke.

RK tannhjul er designet og produsert under strenge kvalitetsstandarder for å gi en levetid når det brukes under forhold som motorsykkelen din opprinnelig var designet for. Ingen garantier, verken uttrykt eller underforstått, gjelder når noe tannhjul eller motorsykkelen den er montert på er modifisert, brukt i racing, konkurranse, utsatt for unormal bruk eller brukt uten riktig vedlikehold.

Utskifting og vedlikehold av tannhjul og drivkjede:
Tannhjul er en forbruksvare. Levetiden til tannhjulene dine er i stor grad avhengig av tilstanden til drivkjeden. Regelmessig vedlikehold av drivtoget, ved å sjekke justering, rengjøring og smøring i perioder som er anbefalt av motorsykkelprodusenten, sikrer den beste levetiden til tannhjulene dine. Unnlatelse av å opprettholde riktig kjedejustering og smøring kan gjøre garanti for tannhjul ugyldig.

Det anbefales kun kvalifiserte personer eller en profesjonell mekanisk skiftehjul og / eller drivkjede, i samsvar med motorsykkelprodusentens anbefalinger for monteringsmetode og momentspesifikasjon.

Når tannhjul eller drivlinje viser tegn til slitasje, må du bytte ut så snart som mulig.

Å bruke slitte tannhjul med en reparasjonsbar kjede, eller slitt drivkjede med reparasjonsdyktige tannhjul vil redusere levetiden til både kjede og tannhjul og ytelsen til motorsykkelen din. Bytte ut både tannhjul og kjøretog på samme tid anbefales på det sterkeste for å sikre den beste ytelsen og påliteligheten til motorsykkelen din.

Ikke sjekk justering, rengjør eller smør drivkjeden eller tannhjulene mens motorsykkelen er i gang, da en uventet ulykke kan oppstå. Alt vedlikehold av kjede og tannhjul må kun utføres etter at motoren har stoppet.

Visninger: 796   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 0   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
668 Kabutoyama, Kumagaya-City, Saitama 369-0104 Japan

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: