Back to Top
 
 
 

Informasjon

Lidenskap for design, teknikk og fart. Utvilsomt. Men fremfor alt annet, ansvar for å utforme designløsninger som er verdige å vinne motorsykkelrytteres aktelse gjennom årene, så vel som den spesielle oppfatningen av tillit til klær som kombinerer beskyttelse, komfort, stil og praktisk. Tradisjon. Kort sagt SPIDI-følelser.

Dypgående konsepter som beskriver bevissthetsutvekslingen mellom grupper av mennesker som jobber i et samfunn inspirert av forskning og utvikling av nye produkter som gjør sykling på en motorsykkel tryggere og tryggere. Mer og mer sikker, og tilbyr større komfort når du sykler gjennom byen din eller til og med på den mest eventyrlige bilturen. Vi utvikler produkter og prosesser på en ansvarlig måte, og vi har gjort det siden 1977. Vi må alltid ta ting til det neste høyeste nivået, og absolutt ikke bare ved å se på markedet eller utseendet. Denne forpliktelsen blant motorsyklister, det delte ansvaret for å heve produktets standard, medvirkning til å forsøke å øke sikkerheten, vil utgjøre den forskjellen som vil bli satt pris på av de som - som oss - deler denne spesielle dimensjonen.

Vi er MOTORSPORT LIFESTYLE COMMUNITY.

Visninger: 774   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 0   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
Via A. Pompele 1
36040 - Sarego (VI)
Italy

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: