Back to Top
  • En Reise Gjennom Gaularfjellets Hjerte

    Å dra på motorsykkelreise gjennom Nasjonal Turistvei Gaularfjellet er som å tråkke inn i et maleri av majestetisk natur, der skarp fjelluft, frodige daler og gnistrende fjorder blir kulisser for et uovertruffent eventyr på to hjul. Denne oppdagelsesferden tar oss fra Bestrand til Sande, gjennom steder som Balestrand, Utsikten, Tornesstølen, Likholefossen, Moskog, Hestad, og Sande, og lar oss oppleve Gaularfjellets unike skjønnhet fra alle vinkler.

  • Sognefjellet på Motorsykkel – Reisen til Fjellenes Hjerte

    Motorsykkelen glir jevnt over veien mens du starter den episke reisen langs Nasjonal Turistvei Sognefjellet. Denne spektakulære veistrekningen tar deg gjennom majestetiske fjellandskap, frodige daler og langs stupbratte fjorder. Fra Lom til Nedre Oscarhaug blir denne motorsykkelturen en poetisk utforskning av Sognefjellets storslagne skjønnhet og kulturhistoriske rikdom.

  • Kystens Magi fra Andenes til Bjørnskinn

    Å utforske Nasjonal Turistvei Andøya på motorsykkel er som å legge ut på en eventyrlig reise gjennom et maritimt paradis. Denne reiseruten fra Andenes til Bjørnskinn tar deg gjennom dramatiske kystlandskap, maleriske landsbyer og kulturelle perler som gjenspeiler den unike sjarmen ved Nord-Norges kyst.

25% Kjøreutstyr
Oslo, Oslo
90760897
25% Kjøreutstyr
NOK 1.990,00 NOK 1.490,00
98
https://mc-plassen.net/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/152/tide-forsikring_1711260429.jpeg

Tide Forsikring

17 Luramyrveien, Rogaland, Sandnes 4313, Rogaland, Norge
|

Virksomhet detaljer

Opplevelsen av ren lykke på to hjul er ubeskrivelig, men når ulykken først inntreffer er man også langt mer utsatt. Vi kan hjelpe deg med riktig motorsykkelforsikring som gjelder både motorsykkel og fører.

Tide Forsikring har kontorer over store deler av landet. Det er fordi vi ønsker å være i nærheten av kundene våre. Fordi vi tror på personlig forsikring og skreddersydde løsninger. Riktig forsikring. Verken mer eller mindre. Vi mener at én personlig kundekontakt gjør det mye enklere å tilby deg riktig forsikring. Da får vi det riktige bildet av deg og dine behov. Det er først når vi blir kjent at vi kan tilby deg akkurat de forsikringene du trenger. Vi er her når du trenger oss. Vår lokale tilstedeværelse gjør det enkelt å være tilgjengelig for deg. Står du oppi en forsikringssak, er det trygt å vite at du når som helst kan få tak i oss – eller stikke innom hvis du har behov for det. Vi lover å ta godt vare på deg, og du vil alltid være trygg hos oss. . Opplevelsen av ren lykke på to hjul er ubeskrivelig, men når ulykken først inntreffer er man også langt mer utsatt. Vi kan hjelpe deg med riktig motorsykkelforsikring som gjelder både motorsykkel og fører. - Ulykkesforsikring som omfatter både invaliditet og død for fører og passasjer - Dekker hjelm, hansker, kjøredress og støvler - Dekker skader på personer eller ting, derav også
Type:
Tjenesteleverandør
Nøkkelord:

Krev oppføringen på virksomhet

Gjør krav på oppføring. Det er den beste måten å administrere og beskytte virksomheten din på.

Krev oppføringen på virksomhet
17 Luramyrveien, Rogaland, Sandnes 4313, Rogaland, Norge
Innholdsansvarlig
Åpningstider
Alltid åpen
Alltid åpen på nett