Back to Top
 
 
 

Informasjon

Med base i USA har Vortex produsert motorsykkel racingkomponenter av topp kvalitet i over 10 år. Vortex Racing, som eies og drives av motorsykkelløpere, fokuserer på absolutt kvalitet. Hver løpskomponent er laget til de tetteste toleransene fra best mulig kvalitetsmaterialer for applikasjonen. Vi tester på banen med direkte tilbakemeldinger fra de beste profesjonelle løpsteamene over hele verden.

Vortex Racing er autoriteten på løpsdesign og Link International er stolte over å være assosiert med et så legendarisk merke.

Vortex produkter

Produsert i USA ved bruk av høyeste kvalitet aluminium
7075 T6 aluminium er materialet i beste kvalitet for lett vekt og holdbarhet. Mindre roterende vekt forbedrer akselerasjonen og lar fjæringen gjøre jobben sin ordentlig.

CNC maskinert til tetteste toleranser
Vortex unike produksjonsprosess skaper et perfekt konsentrisk tannhjul hver gang som frigjør hestekrefter og forlenger levetiden til både kjede og tannhjul. Den perfeksjonerte tanndesignen har mindre drag og reduserer friksjonen.

Vortex produkter

Attraktiv, smart design.
Tilgjengelig for nesten hver terrengsykkel laget i anodisert svart hardcoat med PTFE for eksepsjonell levetid eller i rød, svart eller blå anodisert med bearbeidede gjørmedespor som gir et unikt, Vortex-patentert utseende.

Nikkelstålfronter
Vortex produserer et stort utvalg av polert nikkelstål foran tannhjul for å utfylle din nye Vortex-bakre, noe som maksimerer ytelsen og kjører toglivet. Link International anbefaler RK-kjeder å komplimentere de nye Vortex-tannhjulene dine.

Visninger: 1295   Vurdering: 0.00   Stemmer: 0   Utgående treff: 3   Innkommende treff: 0   Favoritter: 0   Trafikkrangering: 0
Adresse
175 N. Apollo Road Suite 500
Salt Lake City, UT 84116
United States

Kommentarer (0)

Please wait as we process your request...

Kart

Destinasjon Adresse:
Startadresse: