Back to Top
 
 
 
 
 
 

Trøndelag

                                                                                                                                                                                                                                                           

 

Hessdalen

Utskrift Utskrift
Hessdalen

 

Hessdalen er en fantastisk rute og er med sine 156 km som hovedsakelig går på grus, og derfor er passe lang for en dagstur. Ruten byr på flotte naturopplevelse og flere spennende severdigheter. Du vil finne spisesteder underveis men vi anbefaler virkelig å innta lunsjen utendørs i den vanvittig flotte naturen

Ruten starte langs fylkesvei 30, Johan Falkbergets vei som går nordover mot Glåmos og opp til Kongens gruve som bortsett fra naturen viser at du er på Røros. Her er omgivelsene og naturen helt annerledes enn det vi er vant til ellers i landet og de flotte visuelle inntrykkene formelig brer seg i kropp og sjel. Det er vakkert.

Tronfjelll

Utskrift Utskrift
Tronfjellveien

 

Denne ruten på ca. 25 mil som byr på fantastiske kjøre og naturopplevelser. Her vil du oppleve alle fasetter av Røros, fjell, vidder og de høyeste toppene. Ruten har et teknisk parti ved Bjøreggene hvor ruten ikke henger sammen i kartet. Det tekniske partiet går over et stiparti på ca. 2 km som kan velges bort dersom man ikke er komfortabel med dette, men de fleste vil klare det med litt bistand fra kjørekompiser og vil gi deg en herlig mestringsfølelse.

Steinkjer-Rørvik

Utskrift Utskrift
Riksvei 769

Kjøremessig er det første og fremst strekningen ut mot Rørvik som er underholdningen. Riksvei 769 rundt Foldfjorden er fin på en herlig sommerdag, men det er smal vei og litt uoversiktlig en hel del steder. Du må ta ferge fra Lund, så regn med litt ekstra tid, selv om strekningen bare er på 160 kilometer.