Back to Top
  • Lofoten på Motorsykkel – En Kjærlighetserklæring til Natur og Kultur

    Å utforske Nasjonal Turistvei Lofoten på motorsykkel er som å tråkke inn i et magisk eventyrland hvor majestetiske fjell, dype fjorder og sjarmerende fiskevær smelter sammen i en uforglemmelig symfoni. Denne reiseruten fra Raftsundet til Moskenes tar deg gjennom noen av Lofotens mest spektakulære landskap og kulturelle skatter.

  • Jæren
    Jæren

    Jæren på Motorsykkel – Kystens Magi og Historie

    Motorsykkelen humrer under deg, og du setter ut på en reise langs Nasjonal Turistvei Jæren. Denne fantastiske veistrekningen tar deg gjennom den vakre Jæren-kysten, preget av vidder, strender, og kystkultur. Fra Stavanger til Flekkefjord blir denne motorsykkelturen en utforskning av storslått kystnatur, historiske steder, og sjarmerende småbyer.

  • Hardanger
    Hardanger

    Hardanger på Motorsykkel – Naturens Egen Reise

    Motorsykkelen vibrerer under deg mens du setter av gårde langs Nasjonal Turistvei Hardanger. Denne legendariske veistrekningen tar deg gjennom et landskap preget av majestetiske fjorder, brusende fossefall og pittoreske landsbyer. Fra Låtefossen til Skjervefossen blir denne motorsykkelturen en episk reise gjennom Hardangers storslagne skjønnhet og kulturelle rikdom.

25% Kjøreutstyr
Oslo, Oslo
90760897
25% Kjøreutstyr
NOK 1.990,00 NOK 1.490,00

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUK AV MC-PLASSEN

5. desember 2023

Følgende er vilkårene og betingelsene ("Vilkårene") som du (en "Bruker") kan bruke nettsidene og co-branded nettstedene til MC-Plassen ("Selskapet") under www.mc-plassen.net og/eller alle andre adresser (som noen eller alle av dem er referert til som "nettstedet"). Vennligst les denne siden nøye. Ved å gå inn på og bruke nettstedet aksepterer og godtar du å være bundet, uten endringer, begrensning eller kvalifikasjoner, av vilkårene. Selskapet kan, etter eget skjønn, endre eller revidere vilkårene når som helst ved å oppdatere teksten på denne siden. Du er bundet av slike endringer eller revisjoner og bør derfor besøke denne siden med jevne mellomrom for å se gjennom vilkårene.

Spesifikke regler, i tillegg til disse vilkårene, er gitt med hensyn til transaksjoner utført på eller i forbindelse med nettstedet, og andre regler kan gis for bruk av visse andre elementer, områder eller tjenester levert på eller i forbindelse med MC-Plassen, og du godtar å være bundet av slike regler.

DIN BRUK AV MC-PLASSEN UTGJØR DIN ENIGHET TIL ALLE VILKÅR, BETINGELSER OG MERKNADER SOM ER INNEHOLDT HER ELLER PÅ ANDRE MÅTE LEGGERT PÅ NETTSIDEN. (INNHOLDET I SLIK AVTALE, INKLUSIVE AV VILKÅRENE OG ALLE SLIKE YTTERLIGERE BETINGELSER OG MERKNADER, ER SAMLET OMTALT HERI SOM "AVTALEN.") HVIS DU IKKE GODTAR NOEN AV BESTEMMELSENE I AVTALEN, MÅ NETTSTEDET IKKE BRUKE .